Klantenservice

Uw bestelling wordt binnen 48 uur in behandeling genomen. De kindertrapleuningen worden speciaal voor jouw op maat gemaakt. Indien nodig zal er contact met je worden opgenomen. De levertijd van onze op maat gemaakt kindertrapleuningen is 2 a 3 weken.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen via telefoon (06-51215481) of mail (info@kindertrapleuning.nl) om dit te melden.

Zo bestel je de kindertrapleuning:

De kindertrapleuning is maatwerk voor jouw specifieke trapsituatie.

  • Jij geeft aan welke traptype voor jouw van toepassing is (een rechte trap, onderkwart, bovenkwart of dubbele kwart).
  • Vervolgens kies je de totale lengte van alle leuningen bij elkaar. Hierbij ga je uit van de bestaande trapleuning.
  • Kies de houtsoort; Mahonie of beukenhout en de gewenste behandeling; blank gelakt of wit gegrond. 
  • Wanneer je de bestelde artikelen in het winkelwagentje hebt geplaatst, kun je je gegevens invullen en betalen middels iDeal.

Na ontvangst van de betaling ontvang je van ons een bevestiging van je bestelling per e-mail. Hierin vragen wij ook om eventuele aanvullende informatie en mocht het nodig zijn foto's van de bestaande leuningen ter vergelijking. 

  • Heb je alleen rechte leuningen nodig, hoef je alleen de lengte(s) van de bestaande trapleuning door te geven
  • Zijn er ook gebogen leuningen nodig, stuur dan van de bestaande trapleuningen een foto, zodat we de gehele leuning goed te zien is (met juist het gebogen deel er goed op = van boven naar beneden of van beneden naar boven).
  • Geef per leuning de lengte aan (dus de lengte opmeten van de bestaande volwassen leuning).
  • Wij maken de kindertrapleuning na aan de hand van de door jou gemaakte foto's.

Zodra je pakket klaar ligt, nemen wij contact met je op voor bezorgen op de datum en tijdstip die voor jou uitkomt.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neemt u dan contact met ons op.

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Desondanks zou het voor kunnen komen dat u niet tevreden bent of dat u suggesties voor ons heeft.
Heeft u vragen en/of klachten over een product of de dienstverlening van kindertrapleuning.nl, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon (06-51215481) of mail (info@kindertrapleuning.nl)

Vermeld altijd uw volledige adresgegevens en bestelnummer. Zo kunnen wij u sneller van dienst zijn. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen beantwoorden.

Een kindertrapleuning is maatwerk en kan in overleg worden geruild of geretourneerd. Wanneer u niet tevreden bent met het product, zijn wij graag bereid u tegemoet te komen. Neemt u in dat geval contact met ons op via telefoon (06-51215481) of mail (info@kindertrapleuning.nl).

Vermeld altijd uw volledige adresgegevens en bestelnummer. Zo kunnen wij u sneller van dienst zijn.

De verzendkosten voor de retourzending zijn alleen voor onze rekening indien er sprake is van garantie en/of een fabrikagefout.

Het adres voor uw retourzending is:
Kindertrapleuning.nl
Dorpsstraat 134
1693AJ Wervershoof

Dit is de website van kindertrapleuning.nl
Ons postadres is Dorpsstraat 134
1693 AJ Wervershoof
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 36052439
Ons B.T.W.-nummer is 1879.68.913.B.01

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij

  • uw e-mailadres als u dit aan ons communiceert
  • alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie)

Deze informatie wordt gebruikt voor intern gebruik en wordt daarna verwijderd.
De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we geen cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet.

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?
---------------------------------------------------------------

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen Per email: info@kindertrapleuning.nl.

Over communicatie per e-mail

Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief

Als u ons via het web uw postadres meedeelt, kunt u van ons periodieke mailings ontvangen, met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke mailings niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres..

Over communicatie per telefoon

Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u on-line geplaatst hebt.

Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons 'privacy-beleid'. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.

Over kindertrapleuning.nl

John Sijm uit Wervershoof is als vader van drie kinderen ervaringsdeskundig. De angst sloeg hem om het hart toen hij één van zijn kinderen van de trap zag vallen. Net op het nippertje ving hij haar op. Hij zat geen seconde meer rustig en hield zijn kinderen voortdurend in de gaten. Andere jonge ouders herkenden het probleem en deelden de zorgen. Dat kan anders, bedacht John. Vanuit zijn eigen schildersbedrijf ontwikkelde hij de kindertrapleuning in 2010. Een schot in de roos.

 

Hij was de eerste in Nederland en ontving een innovatie- en marketingprijs van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Kindertrapleuning.nl wordt aanbevolen door veiligheid.nl en werkt samen met babywinkels en ergotherapeuten.

 

De kindertrapleuning in feiten en fabels

Play Video

SBS6- 25 januari 2015